365 Outlook verstuur Mail vanuit andere Mailbox

Gewijzigd op Ma, 13 Nov, 2023 om 5:03 PM

Als u meerdere e-mailaccounts of mailboxen heeft, kunt u de knop Van handmatig toevoegen.

1. Maak een nieuw e-mailbericht aan. Deze dient niet ingevuld te worden.

Afhankelijk of u het Klassieke lint of de Vereenvoudigde lint gebruikt, verschilt de volgende stappen.

Vereenvoudigde lint;

1. Klik op Opties, vervolgens de knop met 3 puntjes.

2. Vervolgens in de groep Velden weergeven, klik op Van.

Klassieke lint;

1. Klik op Opties
  2. Vervolgens op Van.

Nu zal er een nieuw veld zijn bijgekomen genaamd Van.

Klik erop om vanuit een andere emailadres / mailbox te versturen.

Let op, u moet wel rechten hebben op vanuit het emailadres te kunnen versturen.