365 Mail instellen iPhone (Outlook)

Gewijzigd op Ma, 8 Jan om 9:06 AM

Download Outlook voor iOS in de iOS App Store en open het. Het pictogram ziet er als volgt uit:

Outlook-app voor iOS of

Opmerking: Vind de systeemvereisten voor uw iOS-apparaten hier.

Gebruikt u voor de eerste keer Outlook voor iOS, kunt u gewoon uw e-mailadres invoeren.
Tik daarna op Account toevoegen.

Heeft u al eerder Outlook voor iOS gebruikt,
open het Menu, tik op Instellingen Instellingen van Outlook-app > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

Voer uw e-mailadres in

Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden.

Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

Voer uw wachtwoord voor Outlook.com in

Accepteer alle meldingen voor machtigingen waar mogelijk om wordt gevraagd.

Swipe door de functies en u kunt aan de slag met Outlook voor iOS!