365 Wachtwoord Wijzigen

Gewijzigd op Vr, 23 Jun, 2023 om 4:02 PM

Om uw wachtwoord te wijzigen, gelieve naar Change password (windowsazure.com) te gaan.

Meld u aan met uw emailadres en uw huidig wachtwoord.

Vervolgens voert u uw huidig wachtwoord in, uw nieuw gewenst wachtwoord,

en nogmaals het nieuwe gewenste wachtwoord om te bevestigen

De volgende restricties zijn wel van toepassing;

- Minimaal 8 karakters.

- Maximaal 256 karakters.

- Geen opeenvolgende cijfers mag bevatten (123, 345, ...)

- Het wordt aangeraden om minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer, en 1 speciale teken* te gebruiken.

- Het wordt ook aangeraden om minimaal 12 karakters te gebruiken.

* Een speciale teken is bv een valuta teken ($), een leesteken (!), of een wiskundig symbool (+).