365 Gedeelde mailbox openen via Outlook Web Access (OWA)

Gewijzigd op Vr, 19 Jan om 8:24 AM

Om een gedeelde mailbox te openen via Outlook on Web, gelieve de volgende stappen te ondernemen.

Login op https://outlook.office.com/.

Vervolgens rechtsvanboven ziet uw avatar of initialen staan (zie afbeelding, 1), klik hierop.

Vervolgens klikt u op Open Mailbox (zie afbeelding, 2).

Dit noemt anders afhankelijk van uw ingestelde voorkeurstaal.

Typ in (gedeeltelijk of volledig) de mailbox waar u toegang toe zou moeten hebben.

Klik vervolgens op de mailbox dat in de lijst staat.

Vervolgens klik op "Open".

Dit opent een nieuwe tabblad in uw browser met de gedeelde mailbox.

Zo niet, stuur ons gerust een mailtje.