365 Mail instellen iPhone (Mail)

Gewijzigd op Do, 16 Nov, 2023 om 4:57 PM

We raden af om Gmail of Android Mail te gebruiken, en om de Outlook applicatie te gebruiken.
Wilt u alsnog uw Outlook mail op uw Gmail of Android Mail instellen, volgen hieronder de instructies;

Een Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-e-mailaccount instellen in de iOS mail-app

Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > schuif omlaag en tik op Accounts en wachtwoorden > Account toevoegen.

Opmerking: Als u iOS 10 gebruikt, gaat u naar E-mail > Accounts >Nieuwe account.

Apparaatinstellingen > Accounts en wachtwoorden

Tik op Nieuwe account

Selecteer Exchange.

Exchange kiezen

Voer het e-mailadres van Microsoft 365, Exchange of Outlook.com en een beschrijving van uw account in.

Tik op Volgende.

Tik op Aanmelden.

Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount. Tik op Aanmelden of Volgende.

Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd. Tik op Akkoord.

Kies de services die u wilt synchroniseren met uw iOS-apparaat en tik op Opslaan. Dat is alles.

Synchronisatie-instellingen van account

Afhankelijk van de grootte van uw mailbox, kan dit wel 5 minuten tot 2 uur duren voordat alles gesyncroniseerd is.