365 Agenda van collega toevoegen

Gewijzigd op Wo, 22 Nov, 2023 om 3:00 PM

Open uw Outlook en ga naar Agenda.

Vervolgens rechtkllik op Mijn agenda's (of een andere hoofdmap), Agenda toevoegen, Uit adresboek.

Typ vervolgens de naam van de persoon wiens agenda dat je wilt toevoegen, in de zoekveld.

Dubbelklik op de persoon wiens agenda dat je wilt toevoegen, of klik eenmaal en druk op Enter of op Agenda.

Vervolgens klik je op OK om de agenda toe te voegen.

Deze agenda zal dan vanonder in de Agenda lijst komen te staan.