Dstny PC Instellen voor headset Softphone

Gewijzigd op Ma, 20 Mrt, 2023 om 2:31 PM

Om Dstny Softphone in te stellen voor uw headset, ziet dat uw headset reeds aangesloten en geïnstalleerd is op uw computer.

Om instellingen aan uw Dstny Softphone aan te passen, gelieve naar Extra > Opties te gaan.

Graphical user interface, text, application
Description automatically generated

Ga vervolgens naar Audio.

Graphical user interface, text, application
Description automatically generated

Zet het in- en uitvoerapparaat naar uw headset (bv Jabra Evolve 65),

en het belsignaal naar uw speakers (meestal genaamd Realtek Audio).

Doe hetzelfde voor het tabblad Headset. Klik vervolgens op OK.

Dit zorgt ervoor dat de gesprekken langs uw headset lopen,

maar binnenkomende oproepen worden aangekondigd langs uw computer speakers (indien die aanwezig zijn).