Dstny PC Aanmelden Softphone

Gewijzigd op Ma, 20 Mrt, 2023 om 2:30 PM

Om te beginnen, ziet of u al reeds Dstny Softphone geinstalleerd heeft staan op uw pc.
Dit kan u controleren door op het Windows Start menu te klikken (of het Windows logo symbool op uw toetsenbord) en vervolgens “Softphone” in te typen.

Benodigheden

Om aan te melden, heeft u de volgende gegevens nodig;
- uw emailadres (voornaam.achternaam@domein.ltd)
- uw Dstny account wachtwoord

Stap 1Afbeelding van een grijze lijn

Klik op het Windows Start menu te klikken (of het Windows logo symbool op uw toetsenbord) en vervolgens “Softphone” in te typen. Druk op Enter of klik het programma om te openen.

Graphical user interface, application, website
Description automatically generated

Stap 2Afbeelding van een grijze lijn

Vul de gegevens in;
Serveradres: https://bcs.destiny.be/
Gebruikersnaam: uw emailadres (voornaam.achternaam@domein.ltd)
Wachtwoord: uw Dstny wachtwoord

⚠ Let op, serveradres en emailadres moeten met kleine letters worden ingevuld.

Vervolgens klikt u op Aanmelden.